Ramen...ish
vettä
soijakastiketta
kurkumaa
chiliä
valkosipulia
inkivääriä
perunoita
porkkanoita
kiinankaalia
nuudeleita
marinoitua tofua
kurkkua
-Marinoi tofu soijakastikkeessa, seesamöljyssä, valkosipulissa ja missä nyt keksit.
-Kuumenna vesi kiehuvaksi. Kannattaa ottaa iso kattila ja aika reippaasti vettä - liemi on tärkeä osa tätä keittoa. Lisää soijakastiketta. Ehkä puoli desilitraa? Pilko valkosipuli pieneksi ja raasta inkivääri. Lisää liemeen chilin ja kurkuman kanssa.
-Pilko perunat ja porkkanat helposti puikoilla syötäviksi suupaloiksi ja lisää kiehuvaan veteen.
-Pilko kiinankaali. Lisää valkoinen osa keittoon.
-Kun perunat ja porkkanat ovat puolikypsiä, lisää nuudelit. Itse laitan yleensä kaksi paketillista. Tai levyä, tai mitä ne on.
-Kuutioi kurkku ja tofu ja lisää ne kiinankaalin vihreän osan kanssa ihan lopuksi, niin että ne ehtivät juuri lämmetä ennen kuin nuudelit ovat kypsiä.
-Tarjoile isosta kulhosta ja nauti kylmän oluen kanssa. Tämä on itseasiassa helpointa syödä puikoilla. Ongit vaan sattumat ja ryystät välillä lientä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti