Kuka tätä kirjottaa?

Tämän lokin tarkoituksena on lähinnä herättää kateutta kaveripiirissä ja listata kulinaristisia saavutuksia oman mielen virkistämiseksi. Jos tästä jollekulle on hyötyä niin hyvä. Jos tänne joskus livahtaa jotakin oikiaa asiaa niin se on ihan vahinko.

Näissä kinkereissä kokkaavat pääosin Keski-Suomessa sijaitsevan oulunseutulaiskommuunin asukkaat ystävineen. Joskus porukka on suuri, joskus pieni. Ruoka on lähes aina vegaanista, koska se nyt vaan on oikein. Suurta meteliä, paatosta tai superfoodeja tässä blogissa ei nähdä. Näitä ruokia kokataan opiskelijabudjetilla lähikaupasta saatavin aineksin.

Toiveita ja ehdotuksia otetaan vastaan.

English translations on request.

PS. Vegaaniruokavaliota noudattava ei syö eläinkunnan tuotteita (liha, kala, kananmuna, maitotuotteet, liivate). Tarkimmat jättävät pois myös mm. E120, eli kokenillikirvoista valmistettavan punaisen elintarvikevärin ja hunajan. Sellainen kokovegaani ei myöskään käytä mitään eläinkunnan tuotteita, kuten nahkaa tai villaa.
Tässä blogissa vegaanilla viitataan vegaaniruokavalioon, ei elämäntapaan.